Нашата история

S3 Company предлага пълен набор от дейта център услуги.
От 2010 г. предоставяме физически и виртуални сървъри на клиенти от цял свят, колокирани в различни дейта центрове в Европа. През 2018 г. направихме следващата стъпка в растежа си – построихме първия си собствен дейта център. Това даде и старта на предлагането на услуги за бизнес и корпоративни клиенти на местния пазар.
Като клиенти на услуга колокация през годините, разбрахме какво искаме да предоставим от своя страна на нашите клиенти, по отношение на инфраструктура, отношение и организация. За екипа ни да сме иновативни и да предложим решение, адекватно за размера на вашия бизнес, е от първостепенно значение.
 

Седем години след построяването на S3 Data Center, разполагаме с две зали за колокация, наричаме клиентите си партньори и продължаваме да развиваме дейта център от ново поколение.
Споделяме с всеки елементите, които ни водят напред:

  • Иновация - всеки ден 
  • Щастливи служители 
  • Доволни клиенти

Помагаме всичко да се случва навременно, без прекъсване, сигурно! 
 

Мисия

Пренасяме бизнеса в дигиталното пространство. Помагаме всичко да се случва навременно, без прекъсване, сигурно! Отнасяме се към клиентите с компетентността, адекватността и уважението, които заслужават. 

Визия

За да можем с гордост да се наречем дейта център от последно поколение, непрекъснато инвестираме в дейности по проучване и развитие в сферата (R&D), така че да можем адекватно да приложим новостите и да подобрим сигурността и стабилността на услугите си. Създаваме силни връзки, както в дигиталното пространство, така и в отношенията си с вас – нашите клиенти и партньори. 

Искрено вярваме, че дейността ни не трябва да влияе негативно на околната среда. Именно затова рециклираме старото оборудване, инвестираме в енергийно-ефективни системи за охлаждане и работим по проекти за усвояване на освободената топлинна енергия, следствие на дейността ни.
 

Тодор Тодоров

Основател

Борис Попов

Мениджър Продажби

Петя Симеонова

Маркетинг Mениджър

Фелиция Борисова

Мениджър Човешки ресурси

Владислав Гудзов

Старши инженер NOC

Ивайло Гъбов

Инженер Техническа поддръжка

Сава Катрафилов

Инженер NOC

Богомил Симеонов

Инженер NOC

Стоян Миладинов

Инженер NOC

Борис Михов

Инженер NOC

виж всички