Ивайло Гъбов от S3 Company се класира трети в състезанието по асемблиране на сървъри на Data Center Expo

Ивайло Гъбов от S3 Company се класира трети в състезанието по асемблиране на сървъри на Data Center Expo

Представители на S3 Company посетиха известното в сферата на технологиите изложение Data Center Expo във Франкфурт, което се проведе на 10 и 11 май 2023 г.

Data Center Expo е престижно събитие, което събира професионалисти и ентусиасти от технологичната индустрия, за да покажат най-новите постижения в инфраструктурата на центровете за данни, мрежите и сървърните технологии. 

Сред присъстващите на изложението колеги бе и Ивайло Гъбов, който си осигури престижното 3-то място място в силно конкурентното състезание за сглобяване на сървъри.

Изключителните умения, бързината и вниманието към детайла на Ивайло при сглобяването на сървъри му спечелиха заслужено признание сред публиката и съдиите.

„Това постижение на Ивайло е доказателство за професионализма и отдадеността на специалистите ни. Гордеем се, че имаме такива талантливи хора като част от нашия екип! Освен изживяната емоция от състезанието, тук имахме невероятна възможност да обменим идеи с експерти от индустрията и да станем свидетели на авангардни технологии, показани на изложението.“, сподели Тодор Тодоров, управител на компанията. 

S3 Company е водещ доставчик на технологични решения и дейта център услуги. За да може с гордост да се нарече дейта център от последно поколение, компанията непрекъснато инвестира в дейности по проучване и развитие в сферата (R&D), така че да може адекватно да приложи новостите и да подобри сигурността и стабилността на услугите си. 

 

share: Ивайло Гъбов от S3 Company се класира трети в състезанието по асемблиране на сървъри на Data Center Expo Ивайло Гъбов от S3 Company се класира трети в състезанието по асемблиране на сървъри на Data Center Expo