S3 Company се присъедини към Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ)

S3 Company се присъедини към Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ)

S3 Company е сред най-новите членове на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ). Тя е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в областта на информационните и комуникационни технологии в България.

Асоциацията включва фирми от всички сектори на информационните и комуникационните технологии - хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на интернет услуги и други. Мнозинството от тях предлагат собствени решения, продукти и услуги и успешно работят на чуждестранни пазари. В асоциацията влизат и представителствата на повечето водещи световни производители в България. 

“Екипът ни приема с радост новината, че вече сме част от Българска асоциация по информационни технологии. Като активен участник в индустрията, разбираме важността на колективните усилия и сме готови да споделим опит и да подкрепим развитието на ИТ сектора в страната.

Компанията ни непрекъснато инвестира в дейности по проучване и развитие в сферата (R&D), така че адекватно да прилагаме новостите и да подобряваме сигурността и стабилността на услугите си. Вярваме, че членството в БАИТ ще ни предостави ценни възможности за обучение, обмяна на идеи и изграждане на полезни партньорства." сподели Тодор Товоров, Управител на S3 Company.

Мисията на БАИТ е да защитава общите интереси на своите членове, активно да работи за изграждането на информационното общество в държавата, да насърчава развитието на българската ИКТ индустрия и на ИКТ пазара като цяло.

БАИТ развива активни контакти със сродни организации от региона и ЕС. Тя е единственият член от България в Европейската асоциация по информационни технологии - DIGITAL EUROPE (предишна EICTA).

share: S3 Company се присъедини към Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ) S3 Company се присъедини към Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ)